Tijd om te ‘zijn’

Voor alle vrouwen die er behoefte aan hebben om meer in contact te komen met hun lijf, op zoek zijn naar balans of simpelweg ontspanning behoeven, bied ik wekelijks dat moment van rust. De lessen die ik geef bestaan uit een combinatie van verschillende vormen van yoga, ademhaling, meditatie en mindfulness. Mijn persoonlijke ervaringen met lichaamswerk vormen de basis van deze inhoud. In kleine groepjes (max. 8) begeleid ik je bij de groei in jouw lichaamsbewustzijn en het vermogen steeds dieper te kunnen ontspannen en (door)voelen. Intuïtief geef ik wekelijks een andere les, waarbij een bepaald thema en (mantra)muziek de intentie en energie van deze les ondersteunen.
Het woord ‘zijn’ omvat de essentie van mijn lessen en visie: In het nu, volledig in je lijf zijn.

Zwangerschapsyoga

De zwangerschapsyoga biedt afwisseling tussen fysieke oefeningen, ademtechnieken en ontspanning waarbij de inhoud afgestemd wordt op de vraag vanuit de groep. De groepsgrootte is maximaal 10 deelneemsters, waardoor ik alle aandacht heb voor jouw unieke zwangerschap.
De lessen die ik geef komen voort uit een holistische visie, waarbij moeder en kind een eenheid zijn maar ook lijf en hoofd met elkaar in verbinding staan. Naast de voorbereiding op de bevalling en het soepel houden van het lijf besteed ik ook aandacht aan de pragmatische uitdagingen van het moederschap.

Er kan op ieder moment in de zwangerschap gestart worden met de lessen. Op aanvraag geef ik de partnerlessen waarbij ik rebozo, massage en accupressuur technieken aanleer die ondersteunend zijn tijdens de zwangerschap en de bevalling.

“Heerlijke massages van Rosemijn! Ook de zwangerschapsyoga lessen waren heel fijn. Aanrader om aan te sluiten als je een warme plek zoekt om als vrouwen-community te verbinden met bijeenkomsten zoals een dagretraite of met volle of nieuwe maan”

“Zodra je Rosemijn ziet, begint de ontspanning al. Ze stelt je direct op je gemak en zorgt van begin tot eind voor een ultieme ontspannende ervaring. Echt een aanrader, zowel tijdens zwangerschap als daarbuiten”

Hoofd uit, Hart aan

Bewust de tijd voor jouw zwangerschap en het contact met je baby, een holistische voorbereiding op de bevalling en het moederschap

De zwangerschapsyoga bestaat telkens uit een reeks van 20 lessen van een uur waarbij iedere les afwisseling is tussen fysieke oefeningen, ademtechnieken en ontspanning. Er kan ieder moment in de zwangerschap gestart worden met de lessen en elke reeks is er een partnerles.

Losse les €12,50,-
5 lessenkaart € 50,-
10 lessenkaart € 90,-

Overgebleven lessen van een leskaart kunnen ook na de zwangerschap gebruikt worden voor de ‘Tijd om te zijn’ lessen. 

Met aandacht luisteren naar wat je lijf je te vertellen heeft

Een combinatie van fysieke oefeningen uit diverse yogavormen , ademhaling, meditatie en mindfulness vormen de basis van deze les, waarin er een uur lang tijd is voor jou. Wekelijks op dinsdag en om de week op vrijdag.

Losse les €12,50,-
5 rittenkaart € 50,-
10 rittenkaart € 90,-

Alle aandacht voor jou en je kindje

Zowel voor jou individueel of samen met je partner is het mogelijk om een privé les zwangerschapsyoga te plannen. Tijdens deze les heb ik alle aandacht voor jouw of jullie behoeftes. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld ademtechnieken of specifieke oefeningen bij fysiek ongemak. Ook een extra uitleg van de rebozo technieken of andere massage technieken ter ondersteuning van de bevalling of zwangerschap behoren tot een mogelijke invulling van een prive les.

€75,- 90 min

Alle aandacht voor jou

Tijdens deze les heb ik alle aandacht voor jouw specifieke behoefte. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld ademtechnieken of specifieke oefeningen bij fysiek ongemak. Maar ook een emotionele disbalans of persoonlijk vraagstuk kan reden zijn om tijdens een privé les aan de slag te gaan met dieper lichaamswerk.

€75,- 90 min

Aanmelden?

Wil je graag meedoen met een les of meer informatie ontvangen,
neem gerust contact op via de mail of whatsapp

Wanneer jij wil

Omdat iedere week anders kan zijn en het luisteren naar je lijf voor mij hand in hand gaat met de yoga filosofie, kan je wekelijks aanmelden voor de les, geen maandelijkse abonnementen dus. De 5- of 10-lessenkaarten hebben daarom ook geen beperkte geldigheid.

Aanmelden voor de les kan tot 2 uur voor aanvang via Whatsapp o.b.v. beschikbaarheid.

Stuur een bericht via WhatsApp whatsapp