• Massages

    Bekijk hieronder mijn aanbod

Mijn massages

Met alle massages is mijn doel om blokkades weg te nemen en daarmee energie in beweging te brengen. Mensen dichter bij zichzelf brengen en daarmee bewust te maken van wat het lichaam hen verteld. Een massage wordt voorafgegaan door een intake om eventuele  klachten te inventariseren. Geen massage is hetzelfde maar afgestemd op jou als uniek individu.

Workshop ouder & kind

Op aanvraag geef ik workshops ouder-kind massage. Tijdens deze workshop draag ik mijn kennis over aan ouders die graag een extra dimensie willen geven aan het contact met hun kind.

Ben je geïnteresseerd hierin en wil je graag meer informatie? Stuur gerust een mailtje.

Massages

Alle massages bestaan uit een opbouw, een intensief deel en een afbouw.

CHINLI® TUI NA MASSAGE - 60 MINUTEN

Stevig en vitaliserend voor meer energie

Deze Chinese krachtige massage is bijzonder effectief bij de behandeling van pijn in spieren en gewrichten, aandoeningen die te maken hebben met stress, ontgiften en het stimuleren van het afweersysteem. Het bewerken van accupunctuurpunten en meridianen hersteld evenwicht en vitaliteit.

Prijs €45,-
10 Rittenkaart € 400,-

REIKI MASSAGE - 60 MINUTEN

Meer dan alleen een massage 

Na een ontspannen massage werkt de helende Reiki energie door op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Een zachte stroom van liefde activeert het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen en in balans te komen. Overbodige blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd.

Prijs €45,-
10 rittenkaart € 400,-

HOLISTISCHE MASSAGE - 60 MINUTEN

Lichaam en geest in totale ontspanning.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, ze beïnvloeden elkaar. Een fysieke klacht kan zijn oorsprong vinden in een emotie en andersom. Door lichaam en geest in totale ontspanning te brengen wordt ruimte gemaakt om beiden met elkaar te laten communiceren en het zelfherstellend vermogen gestimuleerd.

Prijs €45,-
10 rittenkaart € 400,-

KRUIDENSTEMPEL MASSAGE - 60 MINUTEN

Ervaar de herstellende kracht van warme kruiden.

Een bijzondere massage door de combinatie van verwarmde kruiden en ontspannende massagetechnieken. Alles loslaten en de kruiden hun werk laten doen.

Prijs €50,-
10 rittenkaart € 450,-

ZWANGERSCHAPS MASSAGE - 60 MINUTEN

Aandacht voor jou in een bijzondere tijd.

Op de speciale ‘Prénatal’ behandeltafel kunnen zwangeren ‘op hun buik’ liggen en wordt de rug helemaal ontlast. Deze massage is een weldaad voor lichaam en geest van moeder en kind. Alle massages zijn mogelijk na het eerste trimester van de zwangerschap

Prijs €45,-
10 rittenkaart € 400,-

KINDER KRUIDENSTEMPEL MASSAGE - 40 TOT 50 MINUTEN

Met warmte, geur en contact in balans, voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

De weldaad van verwarmde en rustgevende kruiden, speciaal afgestemd op de behoefte van kinderen biedt hen een moment van totale ontspanning en rust.

Prijs €40,-
10 rittenkaart € 350,-

KINDER ONTSPANNINGSMASSAGE - 40 TOT 50 MINUTEN

Terug in lijf en rust, ontspanning voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

In tijden van drukte, maar ook het veeleisende leven van alledag en het gegeven dat kinderen van nature ‘chaos’ in hun hoofd hebben maakt deze massage bijzonder effectief om kinderen terug in hun lijf te krijgen.

Prijs €35,-
10 rittenkaart € 300,-

Eerste afspraak?

Houd dan rekening met wat extra tijd. De eerste massage wordt voorafgegaan door een intake om eventuele
klachten te inventariseren.

Ik en mijn zoontje van 6, hebben allebei genoten van de massage. De massage wordt aangepast aan je situatie middels een intake. Een professionele benadering, waardoor de massage wat extra’s krijgt. Mijn zoontje Tim heeft een massage van 1 uur gehad. Dit is redelijk lang voor een 6 jarige, maar hij gaf aan dat het nog wel langer had mogen duren. Kortom, mijn zoontje en ik komen graag nog eens terug!

Linda Thomissen
Bron: Facebook reviews Van Kiem tot Kracht

Certificaten

Derde graad Reiki

Tuina Massage

Holistische massage

Kruidenstempel massage

Klachten?

Een massage is natuurlijk een heerlijk momentje voor jezelf, maar kan ook ingezet worden voor bepaalde klachten. Veel voorkomende klachten waar mijn cliënten voor komen zijn: rug- of nekpijn, slapeloosheid, hoofdpijn, gewrichts- en/of spierpijn en natuurlijk stress! De massage maakt stagnatie los en laat jouw eigen energie weer stromen.