• Massages

Mijn massages

Met alle massages is mijn doel om blokkades weg te nemen en daarmee energie in beweging te brengen. Mensen dichter bij zichzelf brengen en daarmee bewust te maken van wat het lichaam hen verteld. Geen massage is hetzelfde, maar afgestemd op jou als uniek individu. Hierbij combineer ik diepe technieken van de Tuina massage, zachte Reiki energie en mijn sterke intuïtie. Voor de zwangerschapsmassages heb ik een speciale Prénatal tafel, daarin zit een uitsparing voor de buik. Hierdoor kunnen zwangeren op hun buik liggen terwijl de rug maximaal ontspant.

Massages

Alle massages bestaan uit een opbouw, een intensief deel en een afbouw.

Stevig en vitaliserend voor meer energie

Deze Chinese krachtige massage is bijzonder effectief bij de behandeling van pijn in spieren en gewrichten, aandoeningen die te maken hebben met stress, ontgiften en het stimuleren van het afweersysteem. Het bewerken van accupunctuurpunten en meridianen hersteld evenwicht en vitaliteit.

Prijs €60,-
10 Rittenkaart € 550,-

Meer dan alleen een massage 

Na een ontspannen massage werkt de helende Reiki  energie door op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Een zachte stroom van liefde activeert het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen en in balans te komen. Overbodige blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd.

Prijs €60,-
10 rittenkaart € 550,-

Lichaam en geest in totale ontspanning.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, ze beïnvloeden elkaar. Een fysieke klacht kan zijn oorsprong vinden in een emotie en andersom. Door lichaam en geest in totale ontspanning te brengen wordt ruimte gemaakt om beiden met elkaar te laten communiceren en het zelfherstellend vermogen gestimuleerd.

Prijs €60,-
10 rittenkaart € 550,-

Aandacht voor jou in een bijzondere tijd.

Op de speciale ‘Prénatal’ behandeltafel kunnen zwangeren ‘op hun buik’ liggen en wordt de rug helemaal ontlast. Deze massage is een weldaad voor lichaam en geest van moeder en kind. Alle massages zijn mogelijk na het eerste trimester van de zwangerschap

Prijs €60,-
10 rittenkaart € 550,-

Eerste afspraak?

Houd dan rekening met wat extra tijd. De massage zelf duurt altijd een uur.
Ik neem graag de ruimte om kennis te maken en te luisteren naar
je behoefte of specifieke klachten.

Ik en mijn zoontje van 6, hebben allebei genoten van de massage. De massage wordt aangepast aan je situatie middels een intake. Een professionele benadering, waardoor de massage wat extra’s krijgt. Mijn zoontje Tim heeft een massage van 1 uur gehad. Dit is redelijk lang voor een 6 jarige, maar hij gaf aan dat het nog wel langer had mogen duren. Kortom, mijn zoontje en ik komen graag nog eens terug!

Linda Thomissen
Bron: Facebook reviews Van Kiem tot Kracht

Certificaten

Zwangerschapsyoga
Reiki derde graad
Holistische massage
Tuina Massage
Kruidenstempel
Kindermassage
Lomi Lomi 1
Rebozo

Klachten?

Een massage is natuurlijk een heerlijk momentje voor jezelf, maar kan ook ingezet worden voor bepaalde klachten. Veel voorkomende klachten waar mijn cliënten voor komen zijn: rug- of nekpijn, slapeloosheid, hoofdpijn, gewrichts- en/of spierpijn en natuurlijk stress! De massage maakt stagnatie los en laat jouw eigen energie weer stromen.

Stuur een bericht via WhatsApp whatsapp