• Rituals & Retraites

Rituals

Bijzondere ceremonies waarbij ik werk met de energie van vrouw en natuur.  Een ochtend, middag of avond waaraan je als individu kan deelnemen en jouw eigen unieke stukje heling, zingeving of pure ontspanning kan ervaren. Ook zijn er mogelijkheden voor privé (groep)sessies zoals een mama blessing, woman blessing of sluitingsritueel. Onderaan deze pagina lees je meer over de mogelijkheden.

Retraites

Dagretraites, weekenden of volledig verzorgde weken door vrouwen en voor vrouwen, in sprekende thema’s. Tijdens deze retraites wordt je meegenomen op reis door jezelf door bijvoorbeeld yoga, mindfulness, muziek, beweging, ademen, meditatie en nog zo veel meer ….De invulling is afgestemd op het thema van de retraite. Er is geen yoga,- of andere vorm van ervaring nodig om deel te nemen. Of je nu ‘gewoon’ even behoefte hebt aan alle ruimte en ontspanning voor jezelf of diepgang zoekt in de persoonlijke groei die je doormaakt, beide behoeften worden vervuld tijdens de retraites.

’Krachtig zacht vrouw zijn’

Een dag volledig voor jezelf, hoe heerlijk is dat? De invulling wordt afgestemd op het thema van de retraite, hierbij kan je denken een yoga, mindfulness, ademen, meditatie, muziek, beweging en meer… In de agenda lees je meer over de geplande retraites.

Prijs €95,-
Incl. verzorgde lunch en versnaperingen

In het thema van de desbetreffende volle maan beleef je een magische avond waarbij jouw eigen energie en die van de maan samen komen.  Vrouwelijke energie en de maan staan met elkaar in verbinding, door deze verbinding te versterken voel je je gevoed en meer in balans met jouw natuur.  

Prijs €15,-
Incl. drankjes en versnaperingen

In plaats van de welbekende babyshower, waarbij de aandacht veelal uitgaat naar de baby en de uitzet, staat tijdens de mama blessing de moeder volledig centraal. Een prachtig cadeau voor de zwangere vrouw waarmee zij alle zegeningen en liefde mag ontvangen waardoor zij zich gesterkt, geliefd en omarmd door ‘sisterlove’ zal voelen.

Duur: 3 uur
Incl. Drankjes en versnaperingen
Prijs €200,- tot 6 personen
Elke persoon extra €30,-p.p.


Incl. compleet verzorgde lunch en drankjes
Duur: 4 uur
Prijs €300,- tot 6 personen
Elke persoon extra €45,-p.p.

Een prachtig cadeau voor die ene vrouw wie jij de extra liefde, warmte en kracht toewenst die ze nodig heeft.
Of dit nu voor, tijdens of na een intense periode is of gewoon als geschenk dat elke vrouw waard is.

Deze woman blessing is ook heel mooi om zomaar of met een bijzondere reden samen met je eigen vriendinnengroep te doen waarbij iedere deelneemster haar eigen unieke blessing mag ontvangen. 

Duur: 3 uur
Incl. Thee, koffie en water
Prijs €200,- tot 6 personen
Elke persoon extra €30,-p.p.


Incl. compleet verzorgde lunch en drankjes
Duur: 4 uur
Prijs €300,- tot 6 personen
Elke persoon extra €45,-p.p.

De Rebozo sluitingsceremonie is een 3 uur durend ritueel dat zijn oorsprong vindt in de Mexicaanse Cerrada traditie. Het bestaat o.a. uit een verwarmend kruidenbad, een ontspannende vier-handenmassage en de energetische sluiting van het lichaam met Rebozo doeken.

Een ritueel ter afsluiting van een periode om de vrouw weer terug te brengen in haar lichaam. Na de zwangerschap, maar bijvoorbeeld ook na een intense levensfase is dit een prachtige manier om te helen, te aarden en met nieuwe energie een volgende fase in te gaan.

Prijs €175,- 

Een familieopstelling is een helende manier om onbewuste patronen vanuit ons gezin van herkomst en generaties daarvoor te onderzoeken. Door met de aanwezige representanten het systemische veld op te stellen zijn antwoorden te vinden op de vraag wat ons in het dagelijks leven (on)bewust beïnvloedt. Waarom we steeds tegen vergelijkbare situaties of emoties aanlopen, het gevoel kunnen ervaren dat iets ‘niet stroomt’ of voelen er niet helemaal bij te horen. Tijdens een familieopstelling kijk je, onder begeleiding van erkend systemisch werker ‘Anouk Smulders’ naar personen en gebeurtenissen binnen jouw familiesysteem die met elkaar verbonden zijn en niet alleen van invloed zijn op het verleden, maar ook op het heden en de toekomst. Naast inzichten en/of heling bij de vraagsteller(s) staan ook representanten nooit ‘zomaar’ op een plek. De plek waarvoor je wordt uitgenodigd is vaak een spiegel voor een thema in het leven van de representant. Om die reden wordt het representeren frequent als helend ervaren. 


Duur: 3 uur
Incl. Drankjes en versnaperingen

Prijzen:
Vraagsteller €175,- maximaal 2 personen
Representant €35,-

Stuur een bericht via WhatsApp whatsapp