Cyclys Leven

Donderdag 4 januari
19.00 – 21.30

Verbind je met de vier seizoenen.

Een toegankelijke avond voor iedere vrouw die meer inzicht en balans zoekt in haar (levens)cyclus. Een vrouw is niet gemaakt om altijd hetzelfde te zijn of idem dito te presteren. Voel hoe het verbinden met jouw innerlijke jaargetijden en de ‘macro seizoenen’ je kunnen helpen bij het vinden van jouw evenwicht.

€ 20,- p.p. (of 2 strippen van een tijd om te zijn /zwangerschapsyoga leskaart)

Workshop Hormonen in Balans

Vrijdag 12 januari 9.00 – 11.30

Verrijk jezelf en jouw vitaliteit met deze workshop over (vrouwelijke) hormonen. Krijg inzicht in al die stofjes in je lijf die het alledaagse leven soms zo ingewikkeld lijken te maken en op andere momenten je het gevoel geven dat je de wereld aan kan. Wat is de invloed van hormonen op verschillende lichaamsfuncties zoals bijvoorbeeld stofwisseling, humeur, slaapkwaliteit en emoties. Krijg bruikbare handvatten over hoe je met specifieke voeding, beweging en leefstijl jouw hormoonbalans hersteld. 

€ 20,- p.p. (of 2 strippen van een leskaart)

Maanceremonie

ntb datum

Welke uitwerking heeft de energie van de maan op ons zijn? Wij vrouwen, zijn vanuit onze natuur afgestemd op de stand van de maan. Bij een maanceremonie stem ik af op de desbetreffende maanstand en neem ik je mee in wat deze energie voor jou kan betekenen.

Ik begeleid je liefdevol om met aandacht naar binnen te gaan en te luisteren naar de fluisteringen van jouw lijf. 

€ 20,- p.p. (of 2 strippen van een leskaart)

Dagretraite

n.t.b. datum zomer 2024

Een heerlijke dag in het teken van diepe ontspanning en zelfzorg, waarmee jij volledig opgeladen de zomer in kan. Jaarlijks valt me op dat die weken tegen de zomer, velen de benen onder het lijf uit rennen. Om vervolgens te mogen ‘genieten’ (of is het herstellen?) tijdens een welverdiende vakantie. Hoe zou het zijn om juist nèt voor die vakantie er nog even ‘uit te stappen’ en een hele dag voor jezelf te nemen? Daadwerkelijk de ruimte voelen om op te laden, zodat de vakantieperiode vervolgens niet alleen voelt als hoognodig en bijkomen, maar er ruimte is ontstaan om intenser te genieten. Ik begeleid je liefdevol om met aandacht naar binnen te gaan, te mogen voelen, te mogen zijn en volledig in de watten te worden gelegd.

Incl. drankjes, lunch en gezonde tussendoortjes

Kundalini energie trance-missie reis

Diverse data*
Zondag 15.00 – 18.00

In deze mystieke belevenis neemt Amarah je mee in een energie trance-missie onder leiding van spirit en speciaal gekozen muziek.Een kundalini & prana energie droomreis waarin zowel jouw innerlijke (kundalini) energie- als de universele energie-kanalen, afgestemd geactiveerd worden. Ten gunste van jouw levenskwaliteit en ziels (missie) bestaan. Deze trance-missie onderga je liggend.Kom zelf ervaren; Een trancereis waar het Universele en het Aardse samen komen!

*Meer informatie,data en aanmelden: Hipsy

Familie opstelling

Meerdere avonden per jaar*
19.00 – 22.00

Begeleidt door Anouk Smulders. Welke onbewuste patronen en zichtbare dynamieken houden jou tegen om voluit te leven, te genieten en de juiste keuzes te maken? Kom steviger op jouw plek in je huidige leven staan en laat het weer stromen.

*Meer informatie en aanmelden: Hipsy 

Adembevrijding

Meerdere data per jaar*
19.00 – 22.00

Ontdek onder begeleiding van transformationeel ademcoach Anouk Smulders, hoe helend en bevrijdend jouw adem voor je kan zijn in deze ademworkshop! Ervaar hoe jij je energieker en meer ontspannen kunt voelen, gewoon door je eigen ademhaling. Het ademwerk in deze workshop bestaat uit twee verschillende ademtechnieken die in het lichaam opgeslagen energieën losmaken en  jou in staat stellen om diepgaand contact te maken met je onderbewuste. Ze werken direct door op fysiek-, mentaal, – emotioneel- als spiritueel niveau. En dat voel je! Zowel tijdens de workshop als daarna. 

Ben jij klaar voor een grote innerlijke schoonmaak?

*Meer informatie, data en aanmelden: Hipsy

Cursus Babymassage

Meerdere data per jaar*

Babymassage is een mooie manier je kindje die geborgenheid weer te laten voelen. In de cursus babymassage staan we even stil. Het is een moment van rust voor jullie samen, een fijn moment om verbinding te maken met je kindje. Door te masseren leer je je kindje beter kennen èn draag jij bij aan een van zijn eerste levensbehoeften: aanraking.

Daarnaast kan babymassage ook verlichting geven bij onder andere onrust, krampjes, slecht slapen en heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem.
In drie lessen leert Klaartje je de massagetechnieken in alle rust aan. Jij en je kindje zijn dan ook meer dan welkom.

€ 95,- voor 3 lessen

*meer over Klaartje en aanvragen: https://bijklaartje.nl/

Hoofd uit, Hart aan

Stuur een bericht via WhatsApp whatsapp