• Agenda

    Bekijk hieronder mijn aanbod

Agenda 2023

31 maart 20.00 – 22.00

Energetic Satsang

In samenwerking met Amarah Gaia een verdiepend samenzijn, waarbij we uitnodigen om inzicht te mogen ontvangen van hoogst mogelijke waarheden – (bron-)bewustzijn –In zicht en inzichten ontvangen kan mogelijk zijn door zowel zuivere energie en frequentie uitwisseling. Als door woorden (channeling) als antwoord op vragen en/of energie lezen van persoonlijke voorwerpen (psychometrie).
Lees de uitgebreide beschrijving op Hipsy Event

Try out aanbieding € 17,50

meer over Amarah Gaia: https://www.amarahgaia.nl/

4,11 & 25 juni 10.00 – 11.15

Baby massage

Babymassage is een mooie manier je kindje die geborgenheid weer te laten voelen. In de cursus babymassage staan we even stil. Het is een moment van rust voor jullie samen, een fijn moment om verbinding te maken met je kindje. Door te masseren leer je je kindje beter kennen èn draag jij bij aan een van zijn eerste levensbehoeften: aanraking.
Daarnaast kan babymassage ook verlichting geven bij onder andere onrust, krampjes, slecht slapen en heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem.
In drie lessen leert Klaartje je de massagetechnieken in alle rust aan. Jij en je kindje zijn dan ook meer dan welkom.

€ 95,- voor 3 lessen

meer over Klaartje: https://bijklaartje.nl/

12 april
19.30 – 22.30

Familie opstelling

Welke onbewuste patronen en zichtbare dynamieken houden jou tegen om voluit te leven, te genieten en de juiste keuzes te maken? Kom steviger op jouw plek in je huidige leven staan en laat het weer stromen.
Onder de ervaren begeleiding van Anouk Smulders.

Meer over Anouk: https://lifebizz.nl/life-voor-particulieren/

Representant € 35,-

Vraagsteller € 175 ,-

10 mei 19.30 – 22.30

Workshop Adembevrijding

Ontdek onder begeleiding van transformationeel ademcoach Anouk Smulders, hoe helend en bevrijdend jouw adem voor je kan zijn in deze ademworkshop! Ervaar hoe jij je energieker en meer ontspannen kunt voelen, gewoon door je eigen ademhaling. Het ademwerk in deze workshop bestaat uit twee verschillende ademtechnieken die in het lichaam opgeslagen energieën losmaken en  jou in staat stellen om diepgaand contact te maken met je onderbewuste. Ze werken direct door op fysiek-, mentaal, – emotioneel- als spiritueel niveau. En dat voel je! Zowel tijdens de workshop als daarna. 

Ben jij klaar voor een grote innerlijke schoonmaak?

meer over Anouk: https://lifebizz.nl/life-voor-particulieren/adem-coaching/

€ 75 ,- p.p.

16 juli

Dagretraite

Een heerlijke dag in het teken van diepe ontspanning en zelfzorg, waarmee jij volledig opgeladen de zomer in kan. Jaarlijks valt me op dat die weken tegen de zomer, velen de benen onder het lijf uit rennen. Om vervolgens te mogen ‘genieten’ (of is het herstellen?) tijdens een welverdiende vakantie. Hoe zou het zijn om juist nèt voor die vakantie er nog even ‘uit te stappen’ en een hele dag voor jezelf te nemen? Daadwerkelijk de ruimte voelen om op te laden, zodat de vakantieperiode vervolgens niet alleen voelt als hoognodig en bijkomen, maar er ruimte is ontstaan om intenser te genieten. Ik begeleid je liefdevol om met aandacht naar binnen te gaan, te mogen voelen, te mogen zijn en volledig in de watten te worden gelegd.

 

€ 95,- incl. drankjes, lunch en gezonde tussendoortjes

Wekelijks: di 20.30 & oneven weken op vrij 10.30

Tijd om te zijn

Tijd om te voelen wat er in je lijf gebeurt, met wekelijks een ander thema. Intuïtief gebruik ik onder andere yoga, ademhaling, meditatie en mindfulness bij het samenstellen van de lessen. Het leren luisteren naar het ‘fluisteren’ van je lijf zodat het niet om aandacht hoeft te gaan ‘schreeuwen’. Deelname is altijd mogelijk op basis van beschikbaarheid en aanmelden voor een les kan heel makkelijk met een berichtje via whatsapp. 

Vanaf € 9,- per les

Stuur een bericht via WhatsApp whatsapp