Dagretraite

Zaterdag 29 juni

Een heerlijke dag in het teken van diepe ontspanning en zelfzorg, waarmee jij volledig opgeladen de zomer in kan. Jaarlijks valt me op dat die weken tegen de zomer, velen de benen onder het lijf uit rennen. Om vervolgens te mogen ‘genieten’ (of is het herstellen?) tijdens een welverdiende vakantie.

Hoe zou het zijn om juist nèt voor die vakantie er nog even ‘uit te stappen’ en een hele dag voor jezelf te nemen? Daadwerkelijk de ruimte voelen om op te laden, zodat de vakantieperiode vervolgens niet alleen voelt als hoognodig en bijkomen, maar er ruimte is ontstaan om intenser te genieten.

Ik begeleid je liefdevol om met aandacht naar binnen te gaan, te mogen voelen, te mogen zijn en volledig in de watten te worden gelegd.

€ 99,-

Incl. drankjes, uitgebreide lunch en gezonde tussendoortjes

(Y)our time

Mini – retreat
Vrijdag 6 september
9.00 – 12.30

De perfecte combi tussen me-time, quality-time (met je vriendin(nen)) en een dosis good food, waarmee jij mentaal, sociaal en fysiek opgeladen de week breekt of het weekend in gaat. Me time x we time = (y)our time!

Enkele woensdagen en vrijdagen organiseer ik deze mini – retreat voor vrouwen die samen met hun ‘bestie(s)’ of juist lekker solo (met voldoende ruimte om jouw rust te vinden) het beste van tijd voor zichzelf, opladen en gezelligheid onder het genot van een voedzame heerlijke brunch weten te combineren.

De inhoud van deze ochtenden wisselt, maar bevat in ieder geval de volgende ingrediënten: groepsessie ‘ontspanning’, individuele mindfulness keuze ‘opdracht’ en een volledig verzorgde brunch. 

€ 30,-

Naast de bovenstaande datum is deze break ook op afspraak te reserveren vanaf 5 personen

Familie opstelling

Meerdere avonden per jaar*
19.00 – 22.00

Begeleidt door Anouk Smulders. Welke onbewuste patronen en zichtbare dynamieken houden jou tegen om voluit te leven, te genieten en de juiste keuzes te maken? Kom steviger op jouw plek in je huidige leven staan en laat het weer stromen.

*Meer informatie en aanmelden: Hipsy 

Woman Blessing

Zondag 29 december
19.00 – 21.30

Verbind je met jouw vrouwelijke  wijsheid.

Een toegankelijke avond voor iedere vrouw die meer verbonden wil zijn met haar innerlijke wijsheid. 

Vrouwen beschikken over een enorme hoeveelheid energie, groeikracht en wijsheid die voor een groot deel verloren of vergeten is in de huidige manier van leven.

Kom opnieuw in verbinding met jouw vrouwelijke kracht en hervind een diep gevoel van vertrouwen.

€ 20,- p.p. (of 2 strippen van een tijd om te zijn /zwangerschapsyoga leskaart)

Workshop Hormonen in Balans

Vrijdag 20 september 9.00 – 12.00

Verrijk jezelf en jouw vitaliteit met deze workshop over (vrouwelijke) hormonen. Krijg inzicht in al die stofjes in je lijf die het alledaagse leven soms zo ingewikkeld lijken te maken en op andere momenten je het gevoel geven dat je de wereld aan kan. Wat is de invloed van hormonen op verschillende lichaamsfuncties zoals bijvoorbeeld stofwisseling, humeur, slaapkwaliteit en emoties. Krijg bruikbare handvatten over hoe je met specifieke voeding, beweging en leefstijl jouw hormoonbalans hersteld. 

€ 20,- p.p. (of 2 strippen van een leskaart)

Maanceremonie

n.t.b. 19.30 – 22.00

Welke uitwerking heeft de energie van de maan op ons zijn? Wij vrouwen, zijn vanuit onze natuur afgestemd op de stand van de maan. Bij een maanceremonie stem ik af op de desbetreffende maanstand en neem ik je mee in wat deze energie voor jou kan betekenen.

Ik begeleid je liefdevol om met aandacht naar binnen te gaan en te luisteren naar de fluisteringen van jouw lijf. 

€ 20,- p.p. (of 2 strippen van een leskaart)

Adembevrijding

Meerdere data per jaar*
19.00 – 22.00

Ontdek onder begeleiding van transformationeel ademcoach Anouk Smulders, hoe helend en bevrijdend jouw adem voor je kan zijn in deze ademworkshop! Ervaar hoe jij je energieker en meer ontspannen kunt voelen, gewoon door je eigen ademhaling. Het ademwerk in deze workshop bestaat uit twee verschillende ademtechnieken die in het lichaam opgeslagen energieën losmaken en  jou in staat stellen om diepgaand contact te maken met je onderbewuste. Ze werken direct door op fysiek-, mentaal, – emotioneel- als spiritueel niveau. En dat voel je! Zowel tijdens de workshop als daarna. 

Ben jij klaar voor een grote innerlijke schoonmaak?

*Meer informatie, data en aanmelden: Hipsy

Cursus Babymassage

Meerdere data per jaar*

Babymassage is een mooie manier je kindje die geborgenheid weer te laten voelen. In de cursus babymassage staan we even stil. Het is een moment van rust voor jullie samen, een fijn moment om verbinding te maken met je kindje. Door te masseren leer je je kindje beter kennen èn draag jij bij aan een van zijn eerste levensbehoeften: aanraking.

Daarnaast kan babymassage ook verlichting geven bij onder andere onrust, krampjes, slecht slapen en heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem.
In drie lessen leert Klaartje je de massagetechnieken in alle rust aan. Jij en je kindje zijn dan ook meer dan welkom.

€ 95,- voor 3 lessen

*meer informatie en aanvragen: https://bijklaartje.nl/

Kundalini energie trance-missie reis

Meerdere data per jaar*

In deze mystieke belevenis neemt Amarah je mee in een energie trance-missie onder leiding van spirit en speciaal gekozen muziek.Een kundalini & prana energie droomreis waarin zowel jouw innerlijke (kundalini) energie- als de universele energie-kanalen, afgestemd geactiveerd worden. Ten gunste van jouw levenskwaliteit en ziels (missie) bestaan. Deze trance-missie onderga je liggend.Kom zelf ervaren; Een trancereis waar het Universele en het Aardse samen komen!

*Meer informatie,data en aanmelden: Hipsy

Hoofd uit, Hart aan

Stuur een bericht via WhatsApp whatsapp