Wie is Rosemijn

Passie, Eerlijkheid en Doen in hart en nieren! Zijn drie termen die op mij van toepassing zijn.
Ik houd ervan om zoveel mogelijk uit het leven te halen, en wat ik doe met volle aandacht en liefde te doen.

Na een retraite van een jaar ben ik in 2015 uit passie begonnen met masseren. Ik volgde diverse cursussen en een gedegen opleiding Tuina massage, waarna ik vol trots mijn praktijk ‘Van Kiem tot Kracht’ opende. Na een aantal jaren van groei volgde ik de opleiding tot docent zwangerschapsyoga om dat wat ik te bieden heb uit te kunnen breiden.

Als moeder van drie kinderen en door mijn persoonlijke interesse in geboorte, zwangerschap en het ‘vrouw zijn’ richt ik mij op (zwangere) vrouwen die vaak vele ballen hoog houden.

Reiki gecombineerd met mijn sterke intuïtie ondersteunen zowel de massages als de yogalessen. Ik werk holistisch en zie het lichaam en geest als één.

Als je toe bent aan een avondje heerlijk ontspannen en genieten, even tijd voor jezelf in deze drukke dagen dan is een massage bij van kiem tot kracht echt een aanrader #zen, ontspannen, ontstressen, ontgiften.

Anqelique van Vrede
Bron: Facebook reviews Van Kiem tot Kracht

Visie

De naam ‘Van Kiem tot Kracht’ omvat mijn visie dat al het grote klein begint oftewel zoals in de Chinese geneeskunde gesteld wordt ‘Zo in het groot, zo in het klein’

Externe fysieke klachten kunnen in het interne zowel door emotie als fysiek ontstaan zijn, en emotionele of intern fysieke klachten kunnen het gevolg zijn van een externe gebeurtenis.

Het is mijn doel om mensen te leren luisteren naar het fluisteren van het lijf  zodat het niet hoeft te gaan schreeuwen om aandacht d.m.v. fysieke klachten zoals pijn, burn out, mentale klachten. De balans waarborgen tussen de 5 pijlers van zelfzorg (voeding, beweging, ontspanning, verbinding en zingeving) is mijn leidraad hierbij.

Ik probeer altijd de connectie te maken tussen intern en extern en daarmee zo volledig mogelijk te behandelen zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

‘Zo in het groot, zo in het klein’

Certificaten

Zwangerschapsyoga
Reiki derde graad
Holistische massage
Tuina Massage
Kruidenstempel
Kindermassage
Lomi Lomi 1
Rebozo

Stuur een bericht via WhatsApp whatsapp