Wie is Rosemijn

Passie, Oprechtheid en Doen in hart en nieren! Zijn drie termen die in hoge mate bij mij horen. Ik geniet ervan om intens te leven, en wat ik doe met volle aandacht en liefde te doen.

Wanneer ik terugkijk is mijn roeping om ‘iets’ met levensenergie te doen er altijd al geweest en heeft dit zich gedurende mijn leven als vanzelf ontwikkeld. Als kind bracht ik dagen door in de stallen van de boerderij waar ik opgroeide om elke geboorte van welk dier dan ook mee te maken..’nieuw leven’ fascineerde me!
Ik maakte al jong verbinding met ‘vrouwelijke energie’ en ‘het leven vanuit je heupen’ toen ik als 10 jarige begon met buikdansen en na de nodige uitdagingen in het groeien naar ‘volwassene’, leerde ik rond mijn 21e de liefde van mijn leven kennen. Vlak daarna begon mijn reis met het helende vermogen van Reiki en inmiddels weet ik dat dit het begin was van de volledige ontwikkeling van het hartchakra. Zowel mijn gevoels-, als liefdesleven groeide intens in deze fase en net na mijn 28e verjaardag mocht ik voor het eerst moeder worden. Eerst van een tweeling en 2,5 jaar later werd ons derde kindje geboren.

Het moederschap bracht mij nog dichter bij mijn kern dan ik had kunnen voorzien, waardoor ik in 2015 uit passie ben begonnen met masseren en ‘mijn pad’ zich voor mij liet ontvouwen. Ik volgde diverse cursussen en de opleiding Tuina massage, waarna ik vol energie mijn praktijk ‘Van Kiem tot Kracht’ opende. Na een aantal jaren van persoonlijke groei in de breedte en diepte volgde ik de opleiding tot docent zwangerschapsyoga om dat wat ik te bieden heb uit te breiden.

Als moeder en met mijn aangeboren interesse in het ‘vrouw zijn’ richt ik mij op vrouwen voor wie het zoeken naar balans vaak een uitdaging is. Ik zie mijzelf als ‘Doula’: zij die de vrouw dient en ‘Space holder’: zij die de energetische ruimte voor de ander / de groep en zichzelf bewaakt, zonder oordeel, met mededogen en compassie.

Mijn sterke intuïtie en levensenergie ondersteunen zowel de 1 op 1 als groepssessies. Ik werk holistisch en zie het lijf, gevoelens, gedachten en ziel als één.

Heerlijke massages van Rosemijn! Ook de zwangerschapsyoga lessen waren heel fijn. Aanrader om aan te sluiten als je een warme plek zoekt om als vrouwen-community te verbinden met bijeenkomsten zoals een dagretraite of met volle of nieuwe maan

Rose (Sharon Huigen)
Bron: Google review – Van Kiem tot Kracht

Visie

‘Zo in het groot, zo in het klein’ is een uitdrukking vanuit de holistische geneeskunde die mijn aandacht wist te vangen.

Externe fysieke klachten kunnen zowel door emotie als fysiek ontstaan zijn en emotionele of intern fysieke klachten kunnen het gevolg zijn van een externe gebeurtenis. Oftewel je binnenwereld is je buitenwereld en andersom.

Het is mijn doel om mensen te leren luisteren naar het fluisteren van het lijf  zodat het niet hoeft te gaan schreeuwen om aandacht d.m.v. fysieke klachten zoals pijn, burn out, mentale klachten. De balans waarborgen tussen de 5 pijlers van zelfzorg (voeding, beweging, ontspanning, verbinding en zingeving) is mijn leidraad hierbij.

Ik probeer altijd de connectie te maken tussen intern en extern en daarmee zo volledig mogelijk te behandelen zowel fysiek, mentaal als emotioneel en spiritueel.

‘Zo in het groot, zo in het klein’
Stuur een bericht via WhatsApp whatsapp