Rituals

Bijzondere ceremonies waarbij ik werk met de energie van vrouw en natuur.  Een ochtend, middag of avond waaraan je als individu kan deelnemen en jouw eigen unieke stukje heling, zingeving of pure ontspanning kan ervaren. Ook zijn er mogelijkheden voor privé (groep)sessies zoals een mama blessing, woman blessing of sluitingsritueel. Onderaan deze pagina lees je meer over de mogelijkheden.

(Solo) retraites

Dagretraites, weekenden of volledig verzorgde weken door vrouwen en voor vrouwen, in sprekende thema’s. Tijdens deze retraites wordt je meegenomen op reis door jezelf door bijvoorbeeld yoga, mindfulness, muziek, beweging, ademen, meditatie en nog zo veel meer ….De invulling is afgestemd op het thema van de retraite. Er is geen yoga,- of andere vorm van ervaring nodig om deel te nemen. Of je nu ‘gewoon’ even behoefte hebt aan alle ruimte en ontspanning voor jezelf of diepgang zoekt in de persoonlijke groei die je doormaakt, beide behoeften worden vervuld tijdens de retraites.

Solo Retraite
Voor vrouwen die de behoefte voelen aan ruimte voor zichzelf en zich even letterlijk in rust terug willen trekken om daarmee volledig op te laden, is er de mogelijkheid voor een Solo Retraite. Naast een aantal vaste ingrediënten is het mogelijk om deze tweedaagse retraites (inclusief overnachting) specifiek op basis van jouw wensen samen te stellen.

’Krachtig zacht vrouw zijn’

Een dag volledig voor jezelf, hoe heerlijk is dat? De invulling wordt afgestemd op het thema van de retraite, hierbij kan je denken een yoga, mindfulness, ademen, meditatie, muziek, beweging en meer… In de agenda lees je meer over de geplande retraites.

Prijs €95,-
Incl. verzorgde lunch en versnaperingen

Twee dagen volledig voor jezelf, hoe heerlijk is dat? De invulling wordt afgestemd op jouw wensen en behoefte. Hierbij kan je denken een yoga, mindfulness, meditatie, massage en meer…

Basisprijs €145,-
Weekend + € 50,-
Extra persoon* (tweepersoonsbed) + € 65,-

Inclusief:
1 overnachting in een Tiny House met eigen badkamer en volledig ingerichte keuken
1 mindfulness wandeling ‘Back to Nature’ (zonder begeleiding)
Onbeperkt thee en koffie
Gebruik van handdoeken en bedlinnen
Gebruik van alle faciliteiten: tuin met zwemvijver en buitendouche, yogaruimte, kampvuurplek
1x ontbijt**
2x lunch**
1x diner**

*Deze retaite is alleen bestemd voor vrouwen

**Er is een eigen volledig ingerichte keuken aanwezig. Wil je liever zelf voor het eten zorgen, dan is er de mogelijkheid om catering te verruilen voor 1 massage of wanneer je met 2 personen bent een woman blessing.

Aankomst op een dag naar keuze 10.00, vertrek de volgende dag uiterlijk 17.00

Optioneel:
Privéles ‘tijd om te zijn’: € 25,-
Back to Nature: met begeleiding (1 uur) € 45,-
Massage (1 uur) € 55,-
Closing the bones ritueel (3 uur) € 150,-
Woman Blessing op maat (1,5 uur) € 55,-

Privé sessie Kundalini activatie door Amarah Gaia (2 uur): € 110,-
Prive sessie adembevrijding, koudetraining of familie (tafel)opstelling door Anouk Smulders (1,5 – 2 uur): € 95,- / uur

In het thema van de desbetreffende volle of nieuwe maan beleef je een magische avond waarbij jouw eigen energie en die van de maan samen komen.  Vrouwelijke energie en de maan staan met elkaar in verbinding, door deze verbinding te versterken voel je je gevoed en meer in balans met jouw natuur.  

Prijs €20,-
Incl. drankjes en versnaperingen

In plaats van de welbekende babyshower, waarbij de aandacht veelal uitgaat naar de baby en de uitzet, staat tijdens de mama blessing de moeder volledig centraal. Een prachtig cadeau voor de zwangere vrouw waarmee zij alle zegeningen en liefde mag ontvangen waardoor zij zich gesterkt, geliefd en omarmd door ‘sisterlove’ zal voelen.

Duur: 3 uur
Incl. Drankjes en versnaperingen
Prijs €200,- tot 6 personen
Elke persoon extra €30,-p.p.


Incl. compleet verzorgde lunch en drankjes
Duur: 4 uur
Prijs €300,- tot 6 personen
Elke persoon extra €45,-p.p.

Een prachtig cadeau voor die ene vrouw wie jij de extra liefde, warmte en kracht toewenst die ze nodig heeft.
Of dit nu voor, tijdens of na een intense periode is of gewoon als geschenk dat elke vrouw waard is.

Deze woman blessing is ook heel mooi om zomaar of met een bijzondere reden samen met je eigen vriendinnengroep te doen waarbij iedere deelneemster haar eigen unieke blessing mag ontvangen. 

Duur: 3 uur
Incl. Thee, koffie en water
Prijs €200,- tot 6 personen
Elke persoon extra €30,-p.p.


Incl. compleet verzorgde lunch en drankjes
Duur: 4 uur
Prijs €300,- tot 6 personen
Elke persoon extra €45,-p.p.

De Rebozo sluitingsceremonie is een 3 uur durend ritueel dat zijn oorsprong vindt in de Mexicaanse Cerrada traditie. Het bestaat o.a. uit een dieptegesprek van vrouw tot vrouw, verwarmend kruidenbad, een ontspannende (vier-handen) massage en de energetische sluiting van het hele lichaam met Rebozo doeken (inbakeren).

Een ritueel ter afsluiting van een periode en de vrouw diep in verbinding te brengen met haar lichaam. Na de zwangerschap, maar bijvoorbeeld ook na een bepaalde levensfase (van meisje naar vrouw, rond de overgang of na herstel van ziekte) is dit een prachtige manier om je gedragen te voelen, jezelf met jouw diepere lagen te verbinden en met hernieuwde energie een volgende fase in te gaan.

Prijs €175,- 

Stuur een bericht via WhatsApp whatsapp