Over mij

Passie, Eerlijkheid en Doen in hart en nieren! Zijn drie termen die op mij van toepassing zijn.
Ik houd ervan om zoveel mogelijk uit het leven te halen, en wat ik doe met volle aandacht en liefde te doen.

Na een retraite van een jaar ben ik uit passie begonnen met masseren. Ik volgde diverse cursussen en een gedegen opleiding Tuina massage, waarna ik vol trots mijn praktijk ‘Van Kiem tot Kracht’ opende.

Als moeder van drie kinderen en door mijn persoonlijke interesse in geboorte en zwangerschap  richt ik mij vooral op (zwangere) vrouwen, kinderen en niet te vergeten alle moeders die vaak vele ballen hoog hebben te houden.

Reiki gecombineerd met een sterke intuïtie ondersteunen de massagetechnieken en maken mijn behandelingen holistisch. Lichaam en geest zijn één.

Als je toe bent aan een avondje heerlijk ontspannen en genieten, even tijd voor jezelf in deze drukke dagen dan is een massage bij van kiem tot kracht echt een aanrader #zen, ontspannen, ontstressen, ontgiften.

Anqelique van Vrede
Bron: Facebook reviews Van Kiem tot Kracht

Visie

De naam ‘Van Kiem tot Kracht’ omvat mijn visie dat al het grote klein begint oftewel zoals in de Chinese geneeskunde gesteld wordt ‘Zo in het groot, zo in het klein’

Externe fysieke klachten kunnen in het interne zowel door emotie als fysiek ontstaan zijn, en emotionele of intern fysieke klachten kunnen het gevolg zijn van een externe gebeurtenis.

Ik probeer altijd de connectie te maken tussen intern en extern en daarmee zo volledig mogelijk te behandelen zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

‘Zo in het groot, zo in het klein’

Certificaten

Derde graad Reiki

Tuina Massage

Holistische massage

Kruidenstempel massage

Stuur een bericht via WhatsApp whatsapp